Ülkücü Forum

Tam Versiyon: mail adresime gelen mesajı paylasmak istedim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Gürcistan'daki soydaşlarımız..

Seyfullah Türksoy
turksoylaipekyolu@hotmail.com

Tecrübesiz Saakaşvili Rusya'nın tuzağına fena düştü!
Tıpkı Saddam'ın ABD'nin tuzağına düşmesi gibi..
Saddam'ın önce sırtını sıvazladılar..
İran'a saldırttılar..
Kuveyt'i işgal etmesine yeşil ışık yaktılar..
Ardından hem kendisinin hem de ülkesinin işini bitirdiler.
Şimdi de Gürcistan ateş çemberinde..
Kafkaslar kaynıyor..
Rusya bir taşla birkaç kuş vurmayı planlıyor.
Kosova'nın intikamı..
Bakü-Ceyhan-Tiflis Hattı'nın, Demir İpekyolu'nun..
Pekçok önemli projenin sabote edilmesi..
Ve en önemlisi..
Güçler dengesinde, Batı karşısında Rusya'nın yeniden prestij kazanması..
Elbetteki bu çirkin savaşta mazlum Gürcü halkı için üzülüyoruz.
Olayın bir başka yönü var ki, kimse bu konuyu gündeme getirmedi.
4 milyon nüfuslu Gürcistan'da, 500 bin Türk yaşıyor..
Tiflis yakınlarındaki Borçalı (Marneuli) da..
200'e yakın köyde yaşayan Karapapak Türkleri..
Onların sesini, feryadını duyan yok..
Oysa onlar bizim dili bir kanı bir soydaşımız..
Çoğunun Kars'da, Sivas'ta, Erzincan'da, Amasya'da, İzmit'te, Bursa'da vs.. akrabaları var.
Gürcistan'da zaten zor şartlarda yaşayan bu soydaşlarımızın gözü Türkiye'de...
Devlet yetkililerimiz görüşmeler sırasında mutlaka bu hususu da dikkate almalıdır..
Elbetteki Acara olsun Gürcü olsun tüm masumlar için üzülüyoruz.
Ama canımız kanımız Karapapak Türkleri için daha çok endişe ediyoruz.
Gürcistan'daki tam yarım milyon soydaşımız..
Dede Korkut diyarı, ozanlar Yurdu Borçalı'da..
Yüzbinlerce Oğuz Terekeme Türk'ü..
Türkiye'nin kendilerini hatırlamasını bekliyor!..
Haberleri dinliyorum kimse güney osetyada ölen insanları gündeme getirmiyor. Bence ölen tüm insanların suçu ne.

paylaştıgın için tşk. haklı bir sürü yönlri var meilin
sevgili kardeşim paylaşım için teşekkürler,demir ipekyolu,enerji yolu sabote edildi evet katılıyorum, daha önce taliban çapulcusunun kara ipekyolunu işgal etmesi(ve bizim doğu türkistanla bağlantı kurmamızın engellenmesi),sonrasında amerikayla birlikte uluslararası toplumun görevi devralması,daha sonra ipekyolundan ayrılarak basra körfezi ve bağdatı dolaşıp tekrar ipakyoluna birleşen kral yolunun işgali gibi nedense emperyalist ve komunist dünyanın eskiden beri ittifak ettiği tek konu türk milletinin inkşafıdır.nedense her savaşları bizim zararımıza yolaçmış, önümüzü kesmiştir bunlar tesadüfen olmuyor.amma başaramayacaklar çünki her fetret devrinin ardından dünyaya hükmeden bir Türk imparatorluğu kurulmuştur.işte her bahaneyle komunist ve emperyalistlerin 200 yıldır sistematik olarak yürüttükleri ve klise desteğiyle organize ettikleri türk katliamı devam ediyor maalesef.ve bu konuya eğilecek bir Türk hükumeti olmaması beni derinden yaralıyor ve utandırıyor...her marjinal veya etnik gurubun haklarından bahseden piçler birde bu milletin haklarından söz edin artık...
Malesef kardeş bilinmiyor kandaşlarımızın çektiği sıkıntılar dile getirilmiyor. Dünya'nın heryerinde kardeşlerimiz yardım beklerken bizler burada nelerle oyalandırılıyoruz.
bu akp iktidarı ile kimseye ne ses nede başka bişe verebiliriz.abd bizdeb boğazları açmamızı istiyo.dur bakalım nolacak...
Bizim hatırlamamız bi işe yaramıyor malesef devletin başındakilerinde hatırlaması gerek...
Referans URL