Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.. Sayın yönetmen Orhan BAL'a da çocuklara yönelik yaptığı bu çalışma dolayısıyla teşekkürlerimizi iletiyorum...
SAYGILAR...
Paylaşımın için sağol ülküdaş bu tür yayınların artması gerekiyor. yeni nesilleri daha bilinçili yetiştirmeliyiz ki bu davaya daha erken den başlayıp da zaman kayıpları olması vatan sevgisi bu davanın özüdür. Ben küçük asenamla sürekli izleriz Çanakkale Marşını da ezberledi şükür.
Ziyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz.
Orhan ve Haki Bal kardeşler Düşler Evi'nde birçok düşümüzü gerçekleştirdi. Çok güzel anlamlı ve yapılması gereken konularda çizgi filmler yaptılar elimde en son Şeyh Şamil Çizgi Film'i kaldı Yılmaz'a ulaştırayımda onuda paylaşır inşallah.
Paylaşım için saol
Çok güzel olmuş ülküdaşım böyle çizgi filmleri devam ettirirsek çocuklar için de iyi olur.
bayrak kız demiş kiPaylaşımın için sağol ülküdaş bu tür yayınların artması gerekiyor. yeni nesilleri daha bilinçili yetiştirmeliyiz ki bu davaya daha erken den başlayıp da zaman kayıpları olması vatan sevgisi bu davanın özüdür. Ben küçük asenamla sürekli izleriz Çanakkale Marşını da ezberledi şükür. Ziyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz.
çok güzel ve destansı bir çizgi film