|
AKP, Apo'nun talimatını mı yerine getirdi?
|
|
10-20-2008, 03:57 PM
|
|||
|
|||
AKP, Apo'nun talimatını mı yerine getirdi?
akp-dtp.jpg (Boyut: 10.46 KB / İndirilme: 0)
EtikHaber/ÖZEL- 20 Eylül'de basına yansıyan haberlerde bebek katili, teröristbaşı Apo'nun avukatlarına söylediği sözlere yer verildi. Apo avukatlarına şunu söylemişti: "Beni muhatap alsınlar demiyorum, bu halkın temsilcileri var. DTP ile görüşebilirler. İki milyon oy almış bir partinin temsilcisidir." Ne tesadüftür ki bu açıklamalarından hemen sonra, önce PKK'nın hamisi Barzani ile görüşen AKP, daha sonra da DTP'lilerle Ankara'da bir buluşma gerçekleştirdi. 18 Ekim'de 2008'de AKP'nin Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Ankara'da, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ve DTP Milletvekilleri Sırrı Sakık ve İbrahim Binici ile rakılı bir buluşma gerçekleştirdi. Buluşmanın olduğu gün, Başbakan Erdoğan'ın MİT Müsteşarı Emre Taner ile AKP Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği 40 dakikalık görüşmeyi takip eden saatlerde, Fırat görüşmenin yapıldığı binadan ayrılarak, DTP'lilerle buluşmaya gitti. Buluşmanın içeriği ile ilgili bilgi verilmedi ve bu buluşmanın tesadüf olduğu belirtildi. Böyle bir tesadüf olabilir mi? EtikHaber olarak merak ediyoruz: - Teröristbaşının açıklamalarından hemen sonra, önce Barzani sonra da DTP ile buluşan AKP, teröristbaşı Apo'nun talimatını mı yerine getiriyor? - Bu görüşmelerden önce, AKP'li Nihat Ergün'ün, Barzani'nin, PKK'nın dile getirdiği bölücü haritaların sınırlarını dile getirerek siyasi alan olarak çizmesi ile bu görüşmelerin bir bağlantısı var mı? TÜRKÇE YÜRÜR HER KITADA GEZERİM ŞİİRİM TÜRK, BAĞLAMAM TÜRK, SAZIM TÜRK, TÜRKLÜĞÜME ZARAR GÖRSEM EZERİM AVRUPA' DA İZ BIRAKTIM,İZİM TÜRK..... |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Bu Konudaki Mesajlar |
|
AKP, Apo'nun talimatını mı yerine getirdi? - AYBİRGE - 10-20-2008 03:57 PM
|