Tarih: 01-06-2009, 04:24 PM Sitemize Hoşgeldiniz. (Oturum AçKayıt Ol)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... Erciyes'te Bizden Kareler ...
11-16-2008, 03:46 AM
... Erciyes'te Bizden Kareler ...
Selamın Aleyküm,

Yıl 2007 aylardan Ağustos, Telefonum çaldı arayan Oğuzkağan gardaşımdı. Dediki Osman biz erciyesteyiz sen nerdesin ? dedim misafirimiz var bu sefer gelemeyeceğim... Tamam canın sağolsun dedi konuşmayı kapattık ama benim içimi bir kurt yemeğe başladı, Kurultay vardı ve ben orda olmayacaktım ha bu imkasnız gibi birşeydi, Misafirlere dedim hadi gidiyorz nereye dediler Erciyese Ziyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz. neyse amcamıda beraberime alıp annem babam ben erciyes yollarına koyulduk ve gardaşım oğuzada haber verdim ve iki bozkurt yürek bu sefer kurultayda buluştuk. Ordaki olayların detaylarına girmeyeyim yoksa herşey ortaya çıkar Oğuzum anladın sen onu Ziyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz.

Yine resimlerle anlatayım size yaşadıklarımızı buyrun seyreyleyin ;

Ziyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz.

Ziyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz.

Bunlar sadece bir kaçı...

Selam Ve saygılarımla
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Bu Konudaki Mesajlar
... Erciyes'te Bizden Kareler ... - BILGEKAAN - 11-16-2008 03:46 AM
RE: ... Erciyes'te Bizden Kareler ... - BILGEKAAN - 11-16-2008, 03:54 AM
RE: ... Erciyes'te Bizden Kareler ... - BILGEKAAN - 11-16-2008, 11:19 PM

Foruma Git: