|
...::: Arkadaşlar Lütfen Ezberleri Bozalım :::...
|
|
10-18-2008, 06:20 PM
|
|||
|
|||
|
Selamın Aleyküm,
Arkadaşlar yolumuz uzun ve çetin bunu her zaman söyledik ve belirttik. Ama çozüm yolunu ise temcit pilavı gibi bildiklerimizi tekrarlamakta zannettik. Bildiğimiz hatta ezberlediğimiz bilgileri bu forumlarda, platformlarda veya ocaklarda birbirimize anlata anlata aynı şeyleri başa sarılan bir film gibi izledik durduk... Ama sizcede yetmedimi artık ??? Bunu neden söylediğimi şöyle açıklayayım ; Şimdi sizden bir dakkanızı ayırıp google arama motoruna "ülkücü form" yazın bakın sitelere hangi konular var. Her yerde defalarca aynı başlıklar aynı konular ve aynı yorumlar peki bizim farkımız ne bizim ayrıcalığımız nerde??? Bizim bu durumu 70-80 lerde kominist gençlerin sürekli lenin ve marksın kitaplarını halkevlerinde geberene kadar ezberlemelerine bir halttan bahsederken o kitaplardan beyitler mısralar okuyanlara döndük... Ama bence gerçekten yeter artık... Ben demiyorum ki o konular olmasın? Hayır tabiki olsun ama genel başlıklarda baş köşelerde yer alsın merak eden açsın okusun benim demek istediğim bu... Ve şu öneriyi sunuyorum daha doğrusu düşünüyorum... Günceli teknolojiyi öğrenelim gündemi takip edelim düşüncelerimiz belirtelim ve açıklamalarla birbirimizi aydınlatalım... Hadi bir soru daha ? Türkiye'nin Birleşmiş Milletlerde aldığı görev ne anlama geliyor hadi buyrun açıklayın fikirlerinizi... İşte demek istediğim bu... Bizim yerimiz geçmişin tozlu raflarına takılıp ordan naralar atmak değil gündemin hızında yerimizi alıp geleceğe sıcak ve bilgi dolu bir meşale bir dava bırakmak olmalı... Yanılıyorsam buyrun açıklayın ??? Saygı ve selamlarımla... Bilgekaan... |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Bu Konudaki Mesajlar |
|
...::: Arkadaşlar Lütfen Ezberleri Bozalım :::... - BILGEKAAN - 10-18-2008 06:20 PM
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| LÜTFEN SENDE DESTEK OL.. | ebruli_20 | 3 | 65 |
09-18-2008 12:41 AM Son Mesaj: catlı50 |
|