|
... Ankara'da Muhteşem Buluşma ...
|
|
11-16-2008, 03:17 AM
|
|||
|
|||
|
Selamın Aleyküm,
Kandaşlar Turan ovalarında at koşturmak hayali ile can çekişen ruhuma gem vuramadım. Cuma günü sabah saat 10:00 da işyerinde şefe gittim ben gidiyorum dedim nereye dedi sorma işte pazartesi günü gelirim dedim tamam hadi git bakalım dedi... O ana kadar nereye gideceğimi bilmiyordum sadece gitmek istiyordum ve yaptım gittim hemde Ankara'ya... En az öz gardaşım kadar sevdiğim dava arkadaşım sitemiz yöneticilerinden Sincan Ocak Başkanı Oğuzkaan kandaşımın yanına gittim. Sizin tanıyacağınız ismi ile KURTKAN kandaşımlar geçte olsa birkaç saat geçirdik. Ailesi ile beni güzelce ağırladılar , düğün telaşları içinde beni kusursuzca evlerinde misafir edip sofralarında ağırladılar... Her zaman sağolsunlar var olsunlar... Daha sonra ordan Eskişehir'e giderek nişanlım helalimide gördüm ve bugün evime döndüm... Burdan sizlerle bu güzel buluşmanın yayınını yaparken aynı zamanda gönül erleri olan biz Oğuz ve ben bu yaz İstanbul'da padişahlar huzurunda Topkapı Sarayında bir araya gelmiştik ve o zaman çekindiğimiz bir resmi sizinle paylaşmak istedim.. Buyrun ; Ziyaretciler Mesaj Icerisindeki Resimleri Goremezler. Resimleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz. Selam ve Saygılarımla |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Bu Konudaki Mesajlar |
|
... Ankara'da Muhteşem Buluşma ... - BILGEKAAN - 11-16-2008 03:17 AM
RE: ... Ankara'da Muhteşem Buluşma ... - GÖKBÖRÜ - 11-16-2008, 03:33 AM
RE: ... Ankara'da Muhteşem Buluşma ... - BILGEKAAN - 11-16-2008, 03:37 AM
RE: ... Ankara'da Muhteşem Buluşma ... - GÖKBÖRÜ - 11-16-2008, 03:39 AM
RE: ... Ankara'da Muhteşem Buluşma ... - GeNC-aSeNa - 11-20-2008, 03:03 PM
|